Soita meille!
020 735 3910

FB logo 2

Palvelut

Mikkelin Autokuljetus Oy tarjoaa asiakkailleen kuljetus- ja maarakennuspalveluja kokeneiden kuljetusyrittäjiemme nykyaikaisella kalustolla ja yhteistyössä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Palvelumme on kilpailukykyistä, laadukasta ja kehittyvää. Toimintamme jakaantuu maarakennukseen, kuljetustoimintaan ja polttoainemyyntiin, joka tehdään yhteistyössä Neste Oil Oyj:n kanssa.

Kuljetuspalvelut

Markkinoimme osakkaidemme monipuolista kuljetuskalustoa ja hoidamme kuljetukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Maanrakennuspalvelut ja maa-aines

Maarakennustoiminta: Myymme ja kuljetamme maa- ja kiviainesta.
Maarakennusurakointi: Vastaamme erikokoisten ja –tyyppisten maarakennuskohteiden kokonaisurakoinnista.

Kesäaikaan piha-alueellamme on myynnissä erilaisia maa-aineseriä piharakentajien tarpeisiin. Hiekkaa, sepeliä, kivituhkaa…

Muuttopalvelut

Hoidamme isot ja pienet muutot sopivalla kalustolla asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme muutosta vaivattoman ja nopean, ilman ylimääräistä stressiä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Poltto- ja voiteluainemyynti

Poltto-ja voiteluainemyynti: Dieselin ja polttoöljyn osalta toimimme yhteistyössä Neste Oil Oy:n kanssa,. Kiinteistömme piha-alueella on raskaan kaluston D-piste. Voiteluainemyynti tapahtuu puolestaan yhteistyössä Oy Teboil Ab:n kanssa.

Purkutyöt

Hoidamme rakennusten purkutyöt ammattitaidolla ja tehokkaalla kalustolla.
Kokenut ja asiansa osaava henkilökuntamme tuntee erilaisten purkutöiden asettamat vaatimukset.
Ota yhteyttä ja kysy miten voimme parhaiten hoitaa Sinun hankkeesi!

Vuokraus

Vuokraamme myös toimitilojemme yhteydessä olevaa terminaalitilaa asiakkaillemme. Kysy yksityiskohtia!